Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24§, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR)

1. Rekisterinpitäjä

ProVilla Oy
Y-tunnus 2564461-1
Hämeentie 746B (postiosoite)
37830 AKAA
 
myynti ja asennus: 050 556 4108
toimisto: 044 066 6271
provilla(at)provilla.fi

2. Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö ja tietosuojavastaava

ProVilla Oy:n toimisto
Virve Kinnunen
puh. 044 066 6271
provilla(at)provilla.fi

3. Rekisterin nimi

ProVilla Oy:n asiakas-, yhteistyökumppani- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakas- tai yhteistyösuhteen hoitaminen, asiakkaan tai yhteistyökumppanin ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja rekisteröidyistä:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja/tai asema
  • Henkilön ja/tai organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki
  • Rekisteröidyn itsensä joko suullisesti, kirjallisesti tai sähköisesti antamat tiedot, jotka liittyvät asiakkuuden ja muun asiallisen yhteyden hoitamiseen ja yhteydenpitoon (mm. tarjouspyynnön laatimiseen tarvittavat tiedot, tilaustiedot, asiakaspalvelutilanteiden taltioinnit, palautteet, reklamaatiot, jne)

Em. lisäksi ProVilla Oy:ltä tuotteen tai palvelun ostaneilta voidaan tallentaa

  • Asiakasnumero
  • Henkilötunnus ja/tai Y-tunnus
  • Laskutus- ja perintätiedot

Tietoja säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan asiakassuhteen hoitamiseksi tai yrityksen toiminnan ja asiakaspalvelun kehittämiseksi.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, mahdollisista muista julkisista lähteistä sekä asiakkaan itsensä antamista tiedoista. Tietoja kerätään myös verkkosivujen selaamiseen liittyvien Google Adwords-markkinointityökalun ja Google Analytics - analytiikkatyökalun avulla.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Tietoja voidaan luovuttaa yritysjärjestelyiden yhteydessä ostajille, mikäli ProVilla Oy myy tai järjestelee liiketoimintaansa. Osa yrityksen käyttämistä ulkopuolisista palvelu- tai ohjelmistontarjoajista saattavat säilyttää tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina eikä niitä luovuteta eteenpäin. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla, salasanoilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin asiattomilta on pääsy estetty. Ainostaan yksilöidyillä yrityksen työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin.

9. Evästeiden (cookies) käyttö

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu yleensä selaimen asetuksien kautta.

On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

 

10. Automaattinen päätöksenteko

 

Automatisoituja yksittäispäätöksiä (EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 22) ei tehdä.

11. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa. Pyyntö osoitetaan kirjallisesti ja allekirjoitettuna ProVilla Oy:n toimistolle (yhteystiedot yllä).

 

12. Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistamista

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan itseään koskevan virheellisen tiedon korjausta, peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen rekisteröintiin ja/tai tietojen poistamista. Pyyntö osoitetaan kirjallisesti ja allekirjoitettuna ProVilla Oy:n toimistolle (yhteystiedot yllä). Tietoja voidaan poistaa myös asiakas- tai yhteistyösuhteen päätyttyä.

13. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käsittely markkinointitarkoituksissa. Pyyntö osoitetaan kirjallisesti ja allekirjoitettuna ProVilla Oy:n toimistolle (yhteystiedot yllä). Rekisteröidyllä on myös oikeus tehdä tietojensa käsittelyyn liittyvistä seikoista valitus valvontaviranomaiselle.

 

 

 

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja koneellesi.

Hyväksytkö evästeiden käytön?